Zonnebank Groningen

Zoek je een professionele en comfortabele zonnebank in Groningen?

In de zonnestudio’s Sungallery en Tropics staan de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Dit zijn luxe en comfortabele zonnebanken met waternevels, geuraroma’s en muziek op de achtergrond. Er is een zonnebank voor ieder huidtype. Bij Sungallery en Tropics kun je het hele jaar door onder de zonnebank voor een gezonde, bruine teint. 

Zonnebank in Groningen-centrum

Op zondag onder de zonnebank? Ook dat kan. Er is altijd een zonnebank bij jou in de buurt. Je vindt Sungallery en Tropics aan de Rabenhauptstraat en aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.

Zonnebank voor gezonde, bruine teint

Onder de zonnebanken van Sungallery en Tropics word je niet alleen bruin, je komt ook volledig tot rust. Het ontspannen begint met een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Ga je voor het eerst onder de zonnebank? De consulente in de zonnestudio voert een huidanalyse uit. Je krijgt een persoonlijk zonadvies voor de zonnebank die past bij jouw huidtype. Bij elk bezoek aan de zonnebank in Groningen liggen make-upremover, een uv-bril, handdoek en aftersun klaar. 

Bekijk onze volledige website

Zonnebank & cosmetica

Een mooie, egaal bruine teint die lang zichtbaar blijft? Met professionele crèmes voor onder de zonnebank behaal je het mooiste en beste resultaat. In de zonnestudio’s vind je een breed assortiment met onder andere zonnebankcosmetica-merk Australian Gold. Deze zonnecosmetica zijn speciaal ontwikkeld voor bruining onder de zonnebank. Ze bevatten onder andere werkzame stoffen tegen uitdroging van de huid en nemen het typische zonnebankgeurtje weg.

Zonnebanken Ergoline

De zonnebanken in Groningen in beide zonnestudio’s zijn van het topmerk Ergoline. Een zonnebank van Ergoline is standaard uitgerust met goede en verkoelende ventilatie, aroma- en waternevels en een mp3-dock.

Daarom kies je voor deze zonnebank in Groningen

  • Veilige en verantwoorde zonnebank voor elk huidtype
  • De nieuwste Ergoline-zonnebanken met waternevel, geuraroma en mp3-dock
  • Niets meenemen: je krijgt make-upremover, een uv-bril, handdoek en aftersun
  • Zonnebanken in Groningen aan de Rabenhauptstraat en Nieuwe Ebbingestraat
  • Parkeren voor de deur
  • Gratis koffie, thee en wifi
Zonnebank Groning - Ergoline zonnebank met waternevel en geuraroma
Zonnebank Groningen Ergoline zonnebank met mp3-dock en wifi
Zonnebank Groninge comfortabele bruiningstunnel ergoline