Zonnestudio Groningen

Zoek je een fijne zonnestudio in Groningen?

Dan kom je al snel uit bij Zonnestudio Sungallery en Zonnestudio Tropics. Twee vertrouwde adressen in Groningen waar voor ieder huidtype een geschikte zonnebank staat. Verantwoord en ontspannen bruinen, luidt het motto. Op zondag naar de zonnestudio kan ook: beide zonnestudio’s zijn elke dag geopend.

Zonnestudio Groningen

Zoek je een fijne zonnestudio in Groningen, dan kom je al snel uit bij Zonnestudio Sungallery en Zonnestudio Tropics. Twee vertrouwde adressen in Groningen waar voor ieder huidtype een geschikte zonnebank staat. Verantwoord en ontspannen bruinen, luidt het motto. Op zondag naar de zonnestudio kan ook: beide zonnestudio’s zijn elke dag geopend.

Zonnestudio in Groningen-centrum

De zonnestudio’s in Groningen bevinden zich aan de noord- en aan de zuidkant van het centrum. Daardoor zit er altijd wel een zonnestudio bij jou in de buurt. Zonnestudio Sungallery vind je aan de Rabenhauptstraat 40-42 en Zonnestudio Tropics aan de Nieuwe Ebbingestraat 88. 

Bekijk onze volledige website

Zonnestudio voor ontspannen bruinen

Bij zonnestudio’s Sungallery en Tropics kom je tot rust. Dat merk je al wanneer je de drempel over stapt. Eerst een kopje thee of koffie om de dag van je af te laten glijden. In de zonnestudio is gezichtsreiniger aanwezig om make-up af te nemen en met een schone huid onder de zonnebank te gaan. In de zonnestudio in Groningen is ruime keuze uit zonnecosmetica voor een gezonde bruining. Bij elke zonnebank ligt een handdoek, uv-bril en aftersun. Zondag naar de zonnestudio is geen probleem: Zonnestudio Sungallery en Zonnestudio Tropics zijn alle dagen van de week geopend.

Zonnestudio met Ergoline-zonnebanken

Zowel in Zonnestudio Tropics als Zonnestudio Sungallery staan de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Dat betekent genieten van een aangename warmte en optimale bruining. De nieuwe zonnebanken in de zonnestudio’s in Groningen zijn uitgerust met verkoelende waternevels en geuraroma’s. En tijdens het zonnen luister je naar je favoriete muziek dankzij het mp3-dock in de zonnebank. 

Daarom kies je voor deze zonnestudio in Groningen

  • Zonnestudio voor elk huidtype, veilig en verantwoord
  • De nieuwste Ergoline-zonnebanken met waternevel, geuraroma en muziek
  • Uv-bril, handdoek, make-upremover en aftersun bij elk bezoek
  • Centraal gelegen zonnestudio’s in Groningen aan de Rabenhauptstraat en Nieuwe Ebbingestraat
  • Parkeren voor de deur
  • Gratis wifi, koffie en thee
Comfortabele zonnebanken Zonnestudio Groningen
1. Zonnestudio Groningen met luxe zonnebanken
2. Ontspannen bruin worden - zonnestudio Groningen